Visites

dimecres, 27 d’abril del 2011

ENTREGA DE PREMIS JOCS FLORALS 6è

El Cap d'estudis, Cesc Terrassa, ha fet entrega dels premis del XXXI Concurs Literari de Sant Jordi de l'Institut Francesc Macià, categoria especial alumnes de 6è de les escoles adscrites.
Primer premi: Més que una amiga, de Sara Serrallonga Lagunas, 6è B. Narració
Menció especial: Aina Galofré Papiol

FELICITATS!!!!

3 comentaris:

sara ha dit...

Hola, sóc la Sara i... estic molt contenta!!!
M ´ha agradat participar en aquest concurs literari de l´institut on l´any vinent aniré a estudiar.
I m´ha fet moltíssima il.lusió haver guanyat el primer premi.
Els regals m´han agradat força i hi ha uns llibres de lectura molt interessants.Potser comenci a llegir "En Yu i en Kei tornen al Japó" i després segueixi amb els altres (tinc entreteniment per força estona!). Hi ha un llibre molt curiós que és un recull de narracions i poemes fets per alumnes del centre.
Tots hem aprofitat aquesta visita del Cesc Terrassa per fer-li preguntes relacionades amb l´institut.
Com ja em queda poc temps d´estar a sisè (i em fa llàstima); em fa posar contenta haver guanyat aquest premi com alumna de l´escola.
Moltíssimes gràcies!!!

isabella 6èb ha dit...

que sort ha tingut la sara,jo també vaig participar-hi al concurs,però no hi vaig guanyar... :( no passar res!! jaja,la sara ha fet una redacció molt treballada i l'Aina suposo que també

ainoa 6éA ha dit...

que feu jeje

NEVADA A CORNELLÀ

Avui hem rebut una visita molt esperada, l'escriptor Josep Gòrriz ha passat amb nosaltres tot el matí, ens ha explicat moltes històries i anècdotes dels seus llibres i de la seva vida personal. Tots els seus llibres són fruit de la seva experiència. Ens ha agradat molt i ens ha despertat l'interés per seguir llegint i reflexionant. Gràcies Josep

L'ESCRIPTOR JOSEP GÒRRIZ A C. SUPERIOR