Visites

dilluns, 25 de gener del 2010

ANY INTERNACIONAL DE LA BIODIVERSITAT

Les Nacions Unides declaren l'any 2010 "L'ANY DE LA BIODIVERSITAT", vosaltres segur que ja sabeu algunes coses sobre la importància de la diversitat, aquest trimestre i durant tot l'any podrem aprendre moltes més. A la biblioteca farem una exposició de llibres i el concurs de "punt de llibre" de Sant Jordi tractarà sobre aquest tema. El nens i nenes de C. Inicial també faran una activitat del PLOC relacionada amb la BIODIVERSITAT
Mireu aquest vídeo que teniu a continuació on podreu veure com el canvi climàtic està afectant la biodiversitat de tot el planeta.

2 comentaris:

sara ha dit...

Hola, sóc la Sara.
Justament ara estem treballant l´Ecologia a l´assignatura de Medi.
El mes de desembre de l´any passat hi va haver una conferència internacional sobre el medi ambient a Copenhague.
L´ús de combustibles fòssils(carbó, petroli) a les indústries és el principal causant de l´escalfament global a la Terra.
Això ja està provocant alteracions
als llocs on viuen els éssers vius.
També hi ha moltes accions humanes que fan importants danys.
Fins aviat amb aquest interessant tema.

Víctor Almagro ha dit...

Hola!Sóc en Víctor (ara faig l'ESO).
Veig que els blogs segueixen en funcionament ,m'alegro que seguiu apostant sobre una idea tant innovadora!
I sobre la biodiversitat...Doncs que tinc un control molt difícil el dilluns (sí, a l'ESO, és veritat que es passen amb els exàmens).
La biodiversitat és un tema que pot donar moltes hores de debats ,sabíeu que l'home gasta en un any el que la naturalesa fa en vuit mesos?
I que la biodiversitat són el número d'espècies que n'hi han en un indret?

NEVADA A CORNELLÀ

Avui hem rebut una visita molt esperada, l'escriptor Josep Gòrriz ha passat amb nosaltres tot el matí, ens ha explicat moltes històries i anècdotes dels seus llibres i de la seva vida personal. Tots els seus llibres són fruit de la seva experiència. Ens ha agradat molt i ens ha despertat l'interés per seguir llegint i reflexionant. Gràcies Josep

L'ESCRIPTOR JOSEP GÒRRIZ A C. SUPERIOR