Visites

dimarts, 31 de març de 2009

EXPLIQUEM LLIBRES DE MULTICULTURALITAT

Els nens del grup A de 6è B vam llegir llibres de multiculturalitat.Vam fer tres equips per explicar les diverses costums que tenen altres països.

El grup d'en Víctor A., en Tervel i en Jordi van llegir Takao: yo soy del Japón, el llibre trata d'un nen de Japó que mana una carta a un nen de Catalunya. En aquest llibre pots descobrir com viu la gent a Japó.
Un altre grup és el de l'Andrea i el de la Paola, van explicar un Petó de Mandarina. Ens van dir quina era la història d'en Tavi, que s'enamora d'una nena que es diu Vanina, que ve d'un país llunyà.
Per últim vam escoltar el grup de l'Anaïs i el Víctor F., el llibre es diu E d'escola. Podem veure com són les escoles en els països africans. Es pot veure clarament que tenen moltes dificultats per estudiar, han d'ajudar a casa... i fer moltes més coses.

1 comentari:

Olga ha dit...

Ens explicareu aquests contes per St Jordi?
Qué bé aprendre costums d'altres països!!!!

NEVADA A CORNELLÀ

Avui hem rebut una visita molt esperada, l'escriptor Josep Gòrriz ha passat amb nosaltres tot el matí, ens ha explicat moltes històries i anècdotes dels seus llibres i de la seva vida personal. Tots els seus llibres són fruit de la seva experiència. Ens ha agradat molt i ens ha despertat l'interés per seguir llegint i reflexionant. Gràcies Josep

L'ESCRIPTOR JOSEP GÒRRIZ A C. SUPERIOR