Visites

divendres, 6 de juny del 2008

Biblioteca

Fa anys que la nostra biblioteca ha iniciat un camí amb una funció clara de suport a l’ensenyament. Hem acabat el segon any de formació Puntedu i la nostra biblioteca continua imparable el seu camí de la mà de la nostra mascota En Beceroles.

L’objectiu principal i l’objecte dels esforços és ajudar als nostres alumnes en la seva formació.


D’entre les funcions de la biblioteca destaquem:

  • Promoure la lectura
  • Ajudar a augmantar la curiositat pels llibres, oferint novetats
  • Orientar l'alumnat i mestres en la tria de llibres
  • Facilitar bibliografia seleccionada
  • Ensenyar a tenir cura dels llibres i a estimar-los


Per donar resposta als diferents objectius hem elaborat el Pla d’animació a la lectura, amb múltiples propostes d’accions als diferents nivells, des de P3 fins a sisè. I també accions col·lectives que impliquen a tota l’escola.


La biblioteca és un lloc on cercar informació, però també és un lloc de trobada on explicar contes, on poder llegir tranquil·lament en companyia o en soledat, on trobar llibres il·lustrats, contes i materials que ens ajuden a reflexionar, a créixer, a estimar el món que ens envolta, a comprendre les persones, a saber de la diversitat, llibres que ens permetrà afinar la sensibilitat i estimular la imaginació, però això només s’aconsegueix si veure, mirar, llegir i escoltar es fa periòdicament i amb constància.

En Beceroles

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ma hagradat mol les pistes hi lla melas se chao meboi

Anònim ha dit...

mireia








































































































































































son mui mala














































s las pistes

NEVADA A CORNELLÀ

Avui hem rebut una visita molt esperada, l'escriptor Josep Gòrriz ha passat amb nosaltres tot el matí, ens ha explicat moltes històries i anècdotes dels seus llibres i de la seva vida personal. Tots els seus llibres són fruit de la seva experiència. Ens ha agradat molt i ens ha despertat l'interés per seguir llegint i reflexionant. Gràcies Josep

L'ESCRIPTOR JOSEP GÒRRIZ A C. SUPERIOR